Välkommen till Padel Uniteds föreningsverksamhet!

Padel Uniteds föreningar drivs av eldsjälar som brinner för att göra padel mer tillgängligt för alla – oavsett ålder eller spelnivå. Tillsammans skapar vi en gemenskap där vi utvecklas, tränar och tävlar – sen har vi såklart väldigt roligt längst vägen!

Padel Stockholm - Seriespel i Stockholmsområdet

Padel för hela livet

Att vara med i en förening är en gemenskap för hela livet. Vi jobbar ständigt att alla – oavsett ålder, erfarenheter och förutsättningar ska trivas och utvecklas i föreningen. Här tränar, tävlar och skrattar vi tillsammans.

Utbildning

Föreningsverksamheten hjälper inte bara dig att utvecklas inom padelspel, utan agerar också som en hjälpande hand om du önskar utbilda dig till padeltränare. Träffa några av Sveriges bästa tränare och lär från de bästa.
Kontakta din lokala förening så kan vi berätta mer.

Padelträning i Stockholm för alla nivåer

Våra föreningar

Att vara med i en förening ger dig många fördelar. Du blir en del av gemenskapen och tillsammans spelar, tävlar och utvecklas vi. Självklart ser vi till att vi har riktigt kul längst vägen också! Som medlem får du också förmånliga priser på banbokningar, riktigt bra träning, snygga klubbkläder och mycket mer. Ta kontakt med din lokala förening så kan vi berätta mer.

Stockholm:

Club Sthlm South
Club Sthlm West
Club Rosersberg
Club Huddinge

Övriga landet:

Club Västerås
Club Falkenberg

Starta en förening

Vill du vara med och starta upp en föreningsverksamhet? Vi letar alltid efter eldsjälar med mål om att göra padel mer tillgänglig för alla! Hör av dig så kan vi berätta mer om vad det innebär. 

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev