VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

ÄLVSJÖ

Hitta hit
Ring till oss

Padel United Älvsjö

Älvsjö-hallen öppnades 2016. Hallchef är Roger Strandbro. Roger har satt sin personliga prägel på hallen och har alltid tid för att prata padel med dig som spelare. Välkommen till Padel United Älvsjö!

Vill du eller någon du känner testa padel? Nu kan du boka vår prova på-kurs för endast 149 kr.

8 m

Takhöjd

6

Banor

Fri

Parkering

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda kurser & träningstillfällen till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan för enstaka kurser görs via Matchi och för att delta i vår klubbverksamhet, se fliken Sportklubb för mer information

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan till ett rabatterat pris?
Hos oss får du alltid 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Victoria Larsson på 070 840 25 54
eller via mail på victoria.larsson@padelunited.se

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Älvsjö? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Älvsjö samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 17.00
400 kr/tim


Hyra av racket kostar 40 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 17.00 – 23.00
Helg 06.00 – 23.00
480 kr/tim


Hyra av racket kostar 40 kr/st

Abonnemang

Hos oss får du alltid 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Victoria Larsson på 070 840 25 54
eller via mail på victoria.larsson@padelunited.se

Kontakta oss

Vår reception är i regel bemannad från klockan 09-22 på vardagar. Under helger är vi bemannade efter aktuella bokningar för respektive dag. Men du kan spela mellan 06.00-24.00 varje dag och tiden bokas via Matchi.se.


Hitta hit

Huddingevägen (väg 226) norrifrån. Sväng av till höger mot Älvsjö Företagsområde. Avfarten är direkt efter att du åkt under Magelungsvägen. Åk Varuvägen rakt fram i ca 300 m. Padelverket ligger på höger sida då vägen svänger vänster.

Huddingevägen (väg 226) söderifrån. Sväng av häger vid Älvsjöbadsavfarten (skyltar mot Hagsätra/Älvsjö). Sväng runt och tillbaka under Huddingevägen in i Älvsjö Företagsområde. Följ vägen ca 500 m. Padelverket ligger på vänster sida.

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev