VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

BOTKYRKA

Hitta hit
Ring till oss

Padel United Botkyrka

Den första april 2021 slog vi upp portarna till vår nya fina anläggning i Botkyrka i södra Stockholm. Vi har fått ett fantastiskt fint gensvar på hallen som verkligen är något extra – kom så får du se du med. Välkommen!

Vill du eller någon du känner testa padel? Nu kan du boka vår prova på-kurs för endast 149 kr.

10 m

Takhöjd

7

Banor

Fri

Parkering

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda kurser & träningstillfällen till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan för enstaka kurser görs via Matchi och för att delta i vår Föreningsverksamhet, se fliken Förening för mer information

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan till ett rabatterat pris?

För mer info och tillgängliga tider kontakta vår hallchef Stefan via mail stefan.pettersson@padelunited.se

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Botkyrka? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Botkyrka samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 17.00
400 kr/tim


Hyra av racket kostar 40 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 17.00 – 23.30
Helg 06.00 – 23.30
480 kr/tim


Hyra av racket kostar 40 kr/st

Abonnemang

Är du intresserad av en eller flera fasta tider?

För mer info och tillgängliga tider kontakta vår hallchef Stefan via mail:
stefan.pettersson@padelunited.se

Kontakta oss

Vår reception är i regel bemannad från klockan 09-22 på vardagar. Under helger är vi bemannade efter aktuella bokningar för respektive dag. Men du kan spela mellan 06.00-23.30 varje dag och tiden bokas via MATCHi.se


Hitta hit

Om du kommer E4/E20 norrifrån eller söderifrån: Ta avfart mot Tumba/Alby, väg 258. Håll höger in på Kumla Gårdsväg och ta därefter vänster i rondellen in på Segersbyvägen.

Sväng vänster in på Hantverkarvägen. Från Tumba är det väg 258 norrut mot E4/E20. Sväng vänster vid Kumla Gårdsväg och därefter höger in på Hantverkarvägen.

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev