VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

BOTKYRKA

Hitta hit
Ring till oss

Padel United Botkyrka

Den första april 2021 slog vi upp portarna till vår nya fina anläggning i Botkyrka i södra Stockholm. Vi har fått ett fantastiskt fint gensvar på hallen som verkligen är något extra – kom så får du se du med. Välkommen!

10 m

Takhöjd

7

Banor

Fri

Parkering

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda kurser & träningstillfällen till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan för enstaka kurser görs via Matchi och för att delta i vår klubbverksamhet, se fliken Sportklubb för mer information

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan till ett rabatterat pris?

För mer info och tillgängliga tider kontakta vår hallchef Stefan via mail stefan.pettersson@padelunited.se

Sportklubb

Klicka nedan för att läsa mer om sportklubben i Botkyrka.

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Botkyrka? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Botkyrka samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Boka din tid

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 17.00
400 kr/tim


Hyra av racket kostar 40 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 17.00 – 23.30
Helg 06.00 – 23.30
480 kr/tim


Hyra av racket kostar 40 kr/st

Abonnemang

Är du intresserad av en eller flera fasta tider?

För mer info och tillgängliga tider kontakta vår hallchef Stefan via mail:
stefan.pettersson@padelunited.se

Kontakta oss

Vår reception är i regel bemannad från klockan 09-22 på vardagar. Under helger är vi bemannade efter aktuella bokningar för respektive dag. Men du kan spela mellan 06.00-23.30 varje dag och tiden bokas via MATCHi.se


Hitta hit

Om du kommer E4/E20 norrifrån eller söderifrån: Ta avfart mot Tumba/Alby, väg 258. Håll höger in på Kumla Gårdsväg och ta därefter vänster i rondellen in på Segersbyvägen.

Sväng vänster in på Hantverkarvägen. Från Tumba är det väg 258 norrut mot E4/E20. Sväng vänster vid Kumla Gårdsväg och därefter höger in på Hantverkarvägen.

Möt vårt tillskott på tränarsidan🌟

Daniel är 28 år gammal och har tagit sig an padeln med stormsteg under de tre åren han spelat. Daniel har utbildat sig via tre olika tränarutbildningar med tränare som Octavio Santana och Dani Dios som båda är välkända namn inom padeln. Daniel är utbildad för att träna allt ifrån nybörjare till satsande elitspelare och ser fram emot att träffa er.

Daniels specialitet: Overheadslag🎾

Daniel kommer till en början vara här varje torsdag från tidig morgon. Inom kort drar vi igång kurser, specialträningar, pt-lektioner och kurser för barn och juniorer. Håll utkik!

Vi avslutar med att hälsa Daniel varmt välkommen till Botkyrka🥰🎾

@blohms
...

⭐️ Pressrelease ⭐️
Padel United och @padler.se rullar ut helt nytt koncept i butik och online! 🥳

– Vi är mycket stolta över samarbetet och är säkra på att detta kommer stärka vår service gentemot våra kunder. Vi kommer kunna erbjuda ett brett sortiment av padelutrustning såväl online som fysiskt i hallarna, säger Lars Lundqvist, driftansvarig, Padel United.

Padel United och Padlers gemensamma vision med samarbetet är att skapa en länk mellan e-handel och de fysiska hallarna, detta för att göra det enklare och ge kunden rätt förutsättningar att hitta rätt utrustning. Ett helt nytt koncept kommer att rullas ut i Padel Uniteds anläggningar framöver, där befintliga butiker får en ny design och ett konkurrenskraftigare utbud. 

– Sammanslagningen mellan Padler.se och Padel United ser vi som en stor möjlighet att komma närmare våra kunder och i slutändan ge våra kunder en bättre service och support genom hela leveranskedjan. Vi kommer också genom detta sammangående kunna hålla ett större och bredare sortiment vilket är viktigt i vår strävan att bli den ledande aktören inom padelutrustning, säger Patrik Höök, grundare, Padler, och fortsätter: 

– Vi ser också detta som en stor möjlighet att tillsammans med Padel United expandera på den internationella marknaden där Padel United redan är etablerade i en rad länder. Vi stävar alltid mot att bli bättre och kunna erbjuda våra kunder det allra bästa, och nu har vi tillsammans möjligheterna att göra det på en helt ny nivå.

Padler.se är en specialist och en av Sveriges mest välsorterade aktörer inom padel och erbjuder ett genomarbetat sortiment av padelutrustning såsom rack, skor, kläder och andra tillbehör – både online och i butik.

– Padler har hög kompetens och är en specialist på padelutrustning, så detta samarbete kommer i allra högsta grad att gynna våra spelares köp- och spelupplevelse, säger Markus Hellkvist, medgrundare, Padel United.

Vill du läsa mer? 🤩
www.padelunited.se
...

Starta fredagen på bästa möjliga sätt - anmäl dig till vår Before Work Americano på fredagar klockan 7.00-8.00! Perfekt tillfälle att träffa nya med/motspelare. Efter avslutad turnering så serveras det macka, juice och kaffe. Pris till vinnaren🌟
För Damer & Herrar nivå 5-7 samt nivå 3-4.

En gång i månaden lyfter vi också fram en deltagare som gjort extra bra ifrån sig och har haft bra närvaro, den personen blir månadens BW spelare och erhåller ett fint specialpris🎾

Max 8st deltagare. Anmälan sker via Padel Mates. Pris 120kr/person.

För frågor eller hjälp med anmälan så maila: stefan.pettersson@padelunited.se
Varmt välkomna!
...

Starta fredagen på bästa möjliga sätt - anmäl dig till vår Before Work Americano på fredagar klockan 7.00-8.00! 🏆 Perfekt tillfälle att träffa nya med/motspelare.

Efter avslutad turnering så serveras det macka, juice och kaffe. Pris till vinnaren🌟
För Damer & Herrar nivå 5-7, samt nivå 3-4

En gång i månaden lyfter vi också fram en deltagare som gjort extra bra ifrån sig och har haft bra närvaro, den personen blir månadens BW-spelare och erhåller ett fint specialpris🎾

Max 12st deltagare och minst 8st på nivå 5-7. 8 deltagare på nivå 3-4. Anmälan sker via Padel Mates. Pris 120kr/person.

För frågor eller hjälp med anmälan så maila: stefan.pettersson@padelunited.se
Varmt välkomna!
...

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev