VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

FLEMINGSBERG

Hitta hit
Ring till oss

Padel United Flemingsberg

Spela padel i Stockholm hos Padel United Flemingsberg, vår moderklubb och hallen där allt startade! Vår padelhall i Flemingsberg, ”Flempan”, öppnades 2018 och här möts du av en familjär och välkomnande atmosfär. Padelhallen är utrustad med en shop där du bland annat kan hyra rack och köpa bollar. Under obemannade tider finns det också en automat för uthyrning och köp.

6,5 m

Takhöjd

6

Banor

Fri

Parkering

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda en barn- och ungdomsverksamhet till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan gör du via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan till ett rabatterat pris? Hos oss får du alltid 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Victoria Larsson via mail på victoria.larsson@padelunited.se

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Flemingsberg? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Flemingsberg samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Boka din tid

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 16.00
360 kr/tim

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 16.00 – 24.00
Helg 06.00 – 24.00
440 kr/tim

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Abonnemang

Hos oss får du alltid upp till 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Victoria Larsson via mail på victoria.larsson@padelunited.se

Kontakta oss

Vår reception är i regel bemannad från klockan 16.30 på vardagar. Under helger är vi bemannade efter aktuella bokningar för respektive dag. Men du kan spela mellan 06.00-24.00 varje dag och tiden bokas via Matchi.se.


Hitta hit

Du hittar oss på Elektronvägen 4, Huddinge, fem minuters promenad från Flemingsbergs pendeltåg-station (följ gångvägen bort från centrum)

⭐️ Pressrelease ⭐️
Padel United och @padler.se rullar ut helt nytt koncept i butik och online! 🥳

– Vi är mycket stolta över samarbetet och är säkra på att detta kommer stärka vår service gentemot våra kunder. Vi kommer kunna erbjuda ett brett sortiment av padelutrustning såväl online som fysiskt i hallarna, säger Lars Lundqvist, driftansvarig, Padel United.

Padel United och Padlers gemensamma vision med samarbetet är att skapa en länk mellan e-handel och de fysiska hallarna, detta för att göra det enklare och ge kunden rätt förutsättningar att hitta rätt utrustning. Ett helt nytt koncept kommer att rullas ut i Padel Uniteds anläggningar framöver, där befintliga butiker får en ny design och ett konkurrenskraftigare utbud. 

– Sammanslagningen mellan Padler.se och Padel United ser vi som en stor möjlighet att komma närmare våra kunder och i slutändan ge våra kunder en bättre service och support genom hela leveranskedjan. Vi kommer också genom detta sammangående kunna hålla ett större och bredare sortiment vilket är viktigt i vår strävan att bli den ledande aktören inom padelutrustning, säger Patrik Höök, grundare, Padler, och fortsätter: 

– Vi ser också detta som en stor möjlighet att tillsammans med Padel United expandera på den internationella marknaden där Padel United redan är etablerade i en rad länder. Vi stävar alltid mot att bli bättre och kunna erbjuda våra kunder det allra bästa, och nu har vi tillsammans möjligheterna att göra det på en helt ny nivå.

Padler.se är en specialist och en av Sveriges mest välsorterade aktörer inom padel och erbjuder ett genomarbetat sortiment av padelutrustning såsom rack, skor, kläder och andra tillbehör – både online och i butik.

– Padler har hög kompetens och är en specialist på padelutrustning, så detta samarbete kommer i allra högsta grad att gynna våra spelares köp- och spelupplevelse, säger Markus Hellkvist, medgrundare, Padel United.

Vill du läsa mer? 🤩
www.padelunited.se
...

Vi kan med glädje välkomna Daniel Windahl till Padel United familjen!! 😃👏
Daniel är bäst rankad av alla svenskar på World Padel Tour och även den förste svensk att slå sig in på topp 100 rankingen. 🏆
I Sverige har Daniel skördat stora framgångar och förra året vann han både på Swedish Padel Tour och Euro Finans Invitational innan året avslutades med ett lag-SM guld. 🥇 Vi är så glada över att Daniel valt att representera Padel United de närmaste två åren.
⭐️Varmt välkommen Daniel ⭐️
#padelunited
...

🇫🇮 Nu växer vi ytterligare 🇫🇮

Padel United förvärvar @padelhousefinland i Espoo – världens största inomhusanläggning med 27 inomhusbanor samt tre utomhusbanor – liksom Åbos ledande aktör i form av @padelpark.fi 🥳

– Vi tror starkt på #Finland som verkligen tagit padelsporten till sitt hjärta. Att knyta till oss två av Finlands absolut främsta varumärken känns fantastiskt kul och starten på något riktigt stort, säger Markus Hellqvist.

Läs gärna hela pressreleasen på vår hemsida: www.padelunited.se

#padelunited #padelpark #padelhouse
...

🔥Breaking News! 🔥

Vi kan med glädje meddela att Padel United och Andreas Johansson tillsammans hittat ett exklusivt samarbete! 🤩 Andreas är en av Sveriges absolut bästa tränare och tidigare förbundskapten för våra juniorlandslag. 🏆

Andreas har kanske längst erfarenhet av alla svenska tränare och har tidigare skapat tränarutbildningar och tränar idag även några av Sveriges bästa spelare. ⭐️ Tillsammans kan vi nu framöver erbjuda riktigt bra padelakademier för barn, juniorer och vuxna samt se till så våra tränare får rätt förutsättningar och utbildningar.

Ett stort och viktigt steg i vårt långsiktiga mål att kunna erbjuda en grym padelupplevelse för alla oavsett ålder och nivå 🙌

Varmt välkommen Andreas! Vi är SÅ glada att ha med dig i teamet! 😃
...

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev