VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

FLEMINGSBERG

Hitta hit
Ring till oss

Padel United Flemingsberg

Spela padel i Stockholm hos Padel United Flemingsberg, vår moderklubb och hallen där allt startade! Vår padelhall i Flemingsberg, ”Flempan”, öppnades 2018 och här möts du av en familjär och välkomnande atmosfär. Padelhallen är utrustad med en shop där du bland annat kan hyra rack och köpa bollar. Under obemannade tider finns det också en automat för uthyrning och köp.

Vill du eller någon du känner testa padel? Nu kan du boka vår prova på-kurs för endast 149 kr.

6,5 m

Takhöjd

6

Banor

Fri

Parkering

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda en barn- och ungdomsverksamhet till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan gör du via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan till ett rabatterat pris? Hos oss får du alltid 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Victoria Larsson via mail på victoria.larsson@padelunited.se

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Flemingsberg? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Flemingsberg samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 16.00
360 kr/tim

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 16.00 – 24.00
Helg 06.00 – 24.00
440 kr/tim

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Abonnemang

Hos oss får du alltid upp till 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Victoria Larsson via mail på victoria.larsson@padelunited.se

Kontakta oss

Vår reception är i regel bemannad från klockan 16.30 på vardagar. Under helger är vi bemannade efter aktuella bokningar för respektive dag. Men du kan spela mellan 06.00-24.00 varje dag och tiden bokas via Matchi.se.


Hitta hit

Du hittar oss på Elektronvägen 4, Huddinge, fem minuters promenad från Flemingsbergs pendeltåg-station (följ gångvägen bort från centrum)

Var med och spela världens största vinnarbana! 🤩🎾
Onsdagen den 13/7 arrangerar vi vinnarbanan kl 18.00-20.00 nivå 2-4!
Två timmars intensivt spel, där matcherna spelas bäst av 5 game. Vinnarna flyttar upp en bana och förlorarna flyttar ner en bana, partnerbyte sker och till slut står de bästa laget på Vinnarbanan!

Välkommen att anmäla dig här: https://www.matchi.se/facilities/padelflemingsberg?lang=sv
...

Var med och spela världens största Americano! Den 29 juni arrangerar alla United hallar varsin Americano 🥳
Vi i Flemingsberg spelar Americano kl 18-20, öppen anmäl både för damer och herrar!
Anmäl er via vår sida på MATCHi 🤩👏🏼
...

Vi är ny samarbetspartner till Svenska Padelcupen!

Svenska Padelcupen är Sveriges största cup och vi kan nu stolt presentera att vi är hallsponsor till evenemanget under 2022 och kommer även hålla Sverigefinalen på Bäckebol i Göteborg 11-12 februari 2023.

Anmäl ert lag redan idag.
Cupen erbjuder inte mindre än 15 olika klasser – allt för att det ska passa just er nivå. Lagavgiften är 750: - per lag, men vi som hallsponsor har en kampanjkod som ger er 100:- rabatt! Använd koden: PDLUNITED650 vid betalningen och registreringen av ert lag.

Registreringen gör ni på cupens hemsida www.svenskapadelcupen.se

Vi ger er rabatter vid spel!
Som hallsponsor subventionerar vi även era bankostnader när ni spelar matcher i cupen. Alla helger ger vi er 10% rabatt och allt spel på vardagar fram till 16.00 ger er 30% rabatt.

Gruppspel i september!
I alla städer där vi har en anläggning, spelas gruppspelet hos oss, på anläggningar med minst sex dubbelbanor och personal på plats. När ni registrerar ert lag väljer ni vilken anläggning ni vill spela gruppspelet i, samt vilket datum som passar er bäst. Ni kommer få all info om gruppindelningen och speltider från Svenska Padelcupen innan det är dags.

LIVE-sänd Sverigefinal med Studio Padel!
Förra årets stora succé har inte mindre än 5,1 miljoner exponeringar på cupens YouTube kanal! Över 200 000 unika padelspelare har tittat på finalmatcherna och nu kan det vara Du och din partner som står där i finalen! Alla finaler sänds LIVE med Studio Padel som även dom kommer sända på sin kanal. Tävlingar, bankett, fest och musik står på schemat. Ge det chansen du med.

Har ni frågor gällande cupen så finns alltid ansvarige Mikael Gräntz tillhands på 010-522 00 06 eller info@svenskapadelcupen.se

Varmt välkomna till cupen för alla – Svenska Padelcupen.

#svenskapadelcupen
#padeltävling
#padel
#padelunitedsverige
#padelunitedflemingsberg
...

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev