VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

FLEMINGSBERG

Hitta hit
Ring till oss

Padel United Flemingsberg

Spela padel hos Padel United Flemingsberg, vår moderklubb och hallen där allt startade! Vår padelhall i Flemingsberg, ”Flempan”, öppnades 2018 och här möts du av en familjär och välkomnande atmosfär. Padelhallen är utrustad med en shop där du bland annat kan hyra rack och köpa bollar. Under obemannade tider finns det också en automat för uthyrning och köp.

6,5 m

Takhöjd

6

Banor

Fri

Parkering

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda en barn- och ungdomsverksamhet till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan gör du via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan? Kontakta oss för information och priser!

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Flemingsberg? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Flemingsberg samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Bli medlem

När du blir medlem i Padel United så vi gör saker tillsammans och allas hjärtan slår lika hårt för padel som ditt. Ett medlemskap i Padel United ger dig tillgång till fantastiska erbjudanden gällande tider, utrustning, resor och tävlingar.

Detta ingår i medlemskapet

Förtur på Online bokningar, 21 dagar istället för 14 dagar innan på Matchi
Ett klippkort till ett värde av 440kr
10 % Rabatt på A-tider (vardagar 16.00 – 24.00 samt helger 06.00 – 24.00)
15 % Rabatt på B-tider (dagtid 06.00 – 16.00)
Matchtröja (hämtas ut i shoppen)
Inbjudan till mästerskap med rabatterad anmälningsavgift
Förtur till turneringar
15% rabatt i shoppen
Förtur till våra arrangerade padelresor (när covid-läget tillåter)

Årsavgiften för ett medlemskap i Padel United är 600 kr.

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 16.00
360 kr/tim
Medlemmar 15% rabatt

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 16.00 – 24.00
Helg 06.00 – 24.00
440 kr/tim
Medlemmar 10% rabatt

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan?

Kontakta oss för information och priser!

Kontakta oss

Vår reception är i regel bemannad från klockan 16.30 på vardagar. Under helger är vi bemannade efter aktuella bokningar för respektive dag. Men du kan spela mellan 06.00-24.00 varje dag och tiden bokas via Matchi.se.


Hitta hit

Du hittar oss på Elektronvägen 4, Huddinge, fem minuters promenad från Flemingsbergs pendeltåg-station (följ gångvägen bort från centrum)