VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

GILLINGE


VI FIRAR NYÖPPNING MED GRYMMA INVIGNINGSPRISER! VÄLKOMMEN ATT SPELA TILL HALVA PRISET

Padel United Gillinge

Välkomna till nyöppnade Padel United Gillinge! Här hittar du totalt 9 padelbanor av högsta kvalité inomhus och snart även 2 fina banor utomhus – endast 10 min från Åkersberga, Vallentuna & Täby. Hallen ligger lättillgänglig bredvid E18 och granne med Gillinge halkbana. Det blir en helt nybyggd och modern hall med shop, lättgym, stora ytor för event och konferens samt tjänster som tränare och padelhälsa. Varmt välkommen!

10 m

Takhöjd

9

Banor

Fri

Parkering

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda en barn- och ungdomsverksamhet till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan gör du via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan till ett rabatterat pris? Hos oss får du alltid upp till 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta vår hallchef via mail på gillinge@padelunited.se

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Gillinge? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Gillinge samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 16.00
380 kr/tim

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 16.00 – 24.00
Helg 06.00 – 24.00
480 kr/tim

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Abonnemang

Hos oss får du upp till 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Lars via mail på gillinge@padelunited.se

Hitta hit

Du hittar oss på adressen Gillinge 55, 186 91 Vallentuna. Med bil kommer du lättillgänglig hit då hallen ligger bredvid E18 och granne med Gillinge halkbana.

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev