VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

HERON

Hitta hit
Ring till oss

Padel United Heron

För att göra padel i Stockholm ännu mer tillgänlig har vi nu öppnat 9 st fina banor högst upp inne i Heron city, bredvid SF Bio. Vi bjuder på en riktigt häftig spelupplevelse i hjärtat av ett köpcentrum omgivet av restauranger, biograf och butiker. I hallen kan du självklart hyra rack och köpa bollar om du behöver, personalen hjälper dig på plats. Välkomna!

10 m

Takhöjd

9

Banor

Fri

Parkering

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Heron? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Heron samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Boka din tid

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 16.00
480 kr/tim

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 16.00 – 24.00
Helg 06.00 – 24.00
480 kr/tim

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Abonnemang

Hos oss får du upp till 20% rabatt på ordinarie banpris när tecknar ett årsabonnemang.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Victoria Larsson via mail på victoria.larsson@padelunited.se

Hitta hit

Du hittar oss på Heron City, högst upp bredvid SF Bio.

⭐️ Pressrelease ⭐️
Padel United och @padler.se rullar ut helt nytt koncept i butik och online! 🥳

– Vi är mycket stolta över samarbetet och är säkra på att detta kommer stärka vår service gentemot våra kunder. Vi kommer kunna erbjuda ett brett sortiment av padelutrustning såväl online som fysiskt i hallarna, säger Lars Lundqvist, driftansvarig, Padel United.

Padel United och Padlers gemensamma vision med samarbetet är att skapa en länk mellan e-handel och de fysiska hallarna, detta för att göra det enklare och ge kunden rätt förutsättningar att hitta rätt utrustning. Ett helt nytt koncept kommer att rullas ut i Padel Uniteds anläggningar framöver, där befintliga butiker får en ny design och ett konkurrenskraftigare utbud. 

– Sammanslagningen mellan Padler.se och Padel United ser vi som en stor möjlighet att komma närmare våra kunder och i slutändan ge våra kunder en bättre service och support genom hela leveranskedjan. Vi kommer också genom detta sammangående kunna hålla ett större och bredare sortiment vilket är viktigt i vår strävan att bli den ledande aktören inom padelutrustning, säger Patrik Höök, grundare, Padler, och fortsätter: 

– Vi ser också detta som en stor möjlighet att tillsammans med Padel United expandera på den internationella marknaden där Padel United redan är etablerade i en rad länder. Vi stävar alltid mot att bli bättre och kunna erbjuda våra kunder det allra bästa, och nu har vi tillsammans möjligheterna att göra det på en helt ny nivå.

Padler.se är en specialist och en av Sveriges mest välsorterade aktörer inom padel och erbjuder ett genomarbetat sortiment av padelutrustning såsom rack, skor, kläder och andra tillbehör – både online och i butik.

– Padler har hög kompetens och är en specialist på padelutrustning, så detta samarbete kommer i allra högsta grad att gynna våra spelares köp- och spelupplevelse, säger Markus Hellkvist, medgrundare, Padel United.

Vill du läsa mer? 🤩
www.padelunited.se
...

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev