PADEL UNITED JÖNKÖPING

ERBJUDANDE

Välkomna att känna in banorna till fantastiska inspelningspriser. Hela januari ut kan du spela 90 min för endast 200 kr.

Padel United Jönköping

Välkommen till Jönköpings finaste padelhall! En anläggning avsedd för ung som gammal, nybörjare som elit med singel- och dubbelbanor samt en riktig centercourt med läktare. Hallen är i toppskick och du hittar här både bastu, stor lounge och konferensrum.

12 m

Takhöjd

15

Banor

Fri

Parkering

ERBJUDANDE UNDER JANUARI

Ta med kompisarna till Jönköpings nyaste padelhall. Nu spelar vi in banorna tillsammans och du kan boka padeltid för endast 200 kr / 1,5 timme. Varmt välkomna!

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Anmälan hittar du via länken nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda en barn- och ungdomsverksamhet till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan gör du via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan till ett rabatterat pris?

För mer info och tillgängliga tider kontakta vår hallchef Alexander via mail på jonkoping@padelunited.se

Aktiviteter

Efter matchen hittar ni en nybyggd bastu med utsikt över banorna – välkomna in i värmen!

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Jönköping? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Jönköping samt relevanta händelser från våra andra hallar.

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 16.00
300 kr/tim

Hyra av racket kostar 40 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 16.00 – 24.00
Helg 06.00 – 24.00
540 kr/tim


Hyra av racket kostar 40 kr/st

Abonnemang

Intresserad av en eller flera fasta tider varje vecka?

För mer information och tillgängliga tider, kontakta hallchef Alexander.

Kontakta oss

Vår reception är i regel bemannad från klockan 16.30 på vardagar. Under helger är vi bemannade efter aktuella bokningar för respektive dag. Men du kan spela mellan 06.00-24.00 varje dag och tiden bokas via Matchi.se.


Hitta hit

Du hittar oss på Möbelvägen 7 i Torsvik, Jönköping.

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev