VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

SPÅNGA

Hitta hit
Ring till oss

Padel United Spånga

Spånga-hallen är Padel Uniteds flaggskepp med Stockholms högsta takhöjd för padelspel. Det är verkligen en mäktig känsla att komma in i hallen för första gången.

Välkommen till Padel United Spånga!

14 m

Takhöjd

12

Banor

Fri

Parkering

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Barn & Ungdom

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda kurser & träningstillfällen till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan för enstaka kurser görs via Matchi och för att delta i vår klubbverksamhet, se fliken Sportklubb för mer information

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan?
Priset varierar beroende på vilken tid du önskar, men du kan räkna med 20% rabatt på ordinarie pris när du tecknar ett års abonnemang hos oss.

För mer info och tillgängliga tider kontakta Victoria Larsson på 070 840 25 54 eller via mail på
victoria.larsson@padelunited.se

Sportklubb

Klicka nedan för att läsa mer om sportklubben i Spånga.

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Spånga? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Flemingsberg samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.00 – 17.00
400 kr/tim

Hyra av racket kostar 40 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 17.00 – 23.00
Helg 06.00 – 23.00
480 kr/tim


Hyra av racket kostar 40 kr/st

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan?

Kontakta oss för information och priser!

Kontakta oss

Vår reception är i regel bemannad från klockan 09-22 på vardagar. Under helger är vi bemannade efter aktuella bokningar för respektive dag. Men du kan spela mellan 06.00-24.00 varje dag och tiden bokas via Matchi.se.


Hitta hit

E18, avfart mot Vällingby/Lunda Industriområde, vänster Avestagatan, vänster Finspångsgatan, fortsätt rakt fram genom korsning Fagerstagatan. Hallen ligger på vänster sida.

Från västerort, vid Vällingby/Hässelby rondellen, väg 275 Bergslagsvägen, höger Fagerstagatan, fortsätt rakt fram genom korsning Avestagatan, höger Finspångsgatan. Hallen ligger på vänster sida.