VÄLKOMMEN TILL PADEL UNITED

STOCKHOLMSMÄSSAN

Hitta hit

Padel United Stockholmsmässan

Varmt välkommen att spela padel hos oss på Padel United Stockholmsmässan. Vår hall i Stockholmsmässan är utrustad med 22 panoramabanor och det allra senaste mondo-underlaget. Allt för att skapa en så bra padelupplevelse som möjligt – öppen för alla. Hos Padel United Stockholmsmässan möts du av en välkomnande atmosfär och en shop där du bland annat kan hyra rack och köpa bollar. Under obemannade tider finnas en automat i hallen för uthyrning och köp.

8,5 m

Takhöjd

22

Banor

Aktiviteter

Våra tränare

Padel Uniteds vision är att erbjuda padelträning som passar alla. Ung som senior, nybörjare, medel++ eller på väg in i Sverigeeliten? Vi har tränare som passar just dig! Vi erbjuder både individuell träning och gruppträning. Anmäl dig till våra populära kurser via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt seriespel

Alla är välkomna till vårt seriespel! Oavsett om du är kvinna, man eller lirar mix finns något för dig! Du anmäler dig till med formuläret nedan.

Ungdomsverksamhet

Hos Padel United är alla välkomna att spela padel och vår vision är att kunna erbjuda en barn- och ungdomsverksamhet till alla oavsett ålder, utifrån deras behov och ambitioner. Vill ditt barn börja spela padel? Då är hen hjärtligt välkommen till oss! Anmälan gör du via Matchi eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Företag & skola

Precis som namnet ”United” säger så tror vi på att göra saker tillsammans. Vi söker ständigt nya samarbeten och initiativ med människor, företag och organisationer runt omkring oss. Vi tror på lokala samarbeten där vi lyfter varandra. 

Padel är en fantastisk sport – inte minst för att den är enkel att lära sig och för att nybörjare och spelare på mer avancerad nivå kan lira tillsammans. Är din skola i behov av en lokal till idrottslektioner eller vill ni testa padel på friluftsdagen? Vill ditt företag ha en rolig företagsaktivitet, eller ett alternativ till friskvård? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan? Kontakta oss för information och priser!

Aktiviteter

Aktuellt

Nyfiken på aktuella händelser från Padel United Rosersberg? Information om aktiviteter från padelhallen läggs löpande upp på Matchi och publiceras i våra kanaler på Facebook och Instagram. Varje padelhall inom Padel United har sina egna Facebook- och Instagramkonton. Nedan har vi samlat några av de aktuella händelser som sker i Padel United Stockholmsmässan samt relevanta händelser från våra andra hallar i Stockholm.

Bli medlem

När du blir medlem i Padel United så vi gör saker tillsammans och allas hjärtan slår lika hårt för padel som ditt. Ett medlemskap i Padel United ger dig tillgång till fantastiska erbjudanden gällande tider, utrustning, resor och tävlingar.

Detta ingår i medlemskapet

Förtur på Online bokningar, 21 dagar istället för 14 dagar innan på Matchi
Ett klippkort till ett värde av 440kr
10 % Rabatt på A-tider (vardagar 16.00 – 24.00 samt helger 06.00 – 24.00)
15 % Rabatt på B-tider (dagtid 06.00 – 16.00)
Matchtröja (hämtas ut i shoppen)
Inbjudan till mästerskap med rabatterad anmälningsavgift
Förtur till turneringar
15% rabatt i shoppen
Förtur till våra arrangerade padelresor (när covid-läget tillåter)

Årsavgiften för ett medlemskap i Padel United är 600 kr.

Priser

Banhyra dagtid

Banhyra Dagtid
Gäller vardagar 06.30 – 16.00
290 kr/tim
Medlemmar 15% rabatt

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Banhyra kväll & helg

Vardagar 16.00 – 24.00
Helg 06.00 – 24.00
420 kr/tim
Medlemmar 10% rabatt

Hyra av racket kostar 50 kr/st

Abonnemang

Vill du teckna en eller flera fasta tider i veckan?

Kontakta oss för information och priser!

Hitta hit

Välkommen till Padel United Stockholmsmässan Östra ingången (Älvsjö). Stockholms nya arena med 22 Padelbanor! OBS Det finns möjlighet till ombyte men ej duschmöjligheter. Rack att hyra finns på plats. Parkering: Ange områdeskod 780 i Betala P, Easypark eller Parkster så kostar det 20 kr i timmen.

Här kan du parkera.