Om Padel United

Idén till Padel United föddes genom två bröders frustration. Det var nästintill omöjligt att hitta padeltider. Ett år senare öppnades den första hallen i Flemingsberg vilket var fröet som i dag vuxit och blivit Padel United, en av de största aktörerna i Norden.

Vårt hjärta slår för padel.

Vi på Padel United tycker att Padel är världens bästa sport. Inte bara för att den är kul och att den är väldigt social. Vi älskar padel för att alla kan spela det. Ung som gammal och oavsett om det är första gången du spelar eller om du är på väg mot Sverigeeliten. Hos oss är alla lika välkomna; barnfamiljen, pensionären, motionären och elitspelaren. Vi vill skapa en padelupplevelse i världsklass – öppen för Alla.

Vårt hjärta slår över hela Sverige.

Padeln får folk att röra på sig, oavsett ålder och oavsett kön. Idag är dock tillgängligheten inte tillräcklig och alla som vill, kan inte spela. Därför öppnar vi upp nya hallar över hela Sverige och resan har bara börjat. Senaste satsningen är våra nya förvärv av de etablerade aktörerna Padelverket i Stockholm och Padelcrew i Skåne. Vi har även öppnat nya padelhallar i Göteborg.

Vårt hjärta slår tillsammans.

När du blir medlem i Padel United blir du framförallt medlem i en klubb där vi gillar att göra saker tillsammans och där allas hjärtan slår lika hårt för padel, som ditt. Vi vill skapa värde för våra medlemmar och dra nytta av att vi finns på flera platser. Ett medlemskap i Padel United ger dig bland annat tillgång till fantastiska erbjudanden gällande tider, utrustning, resor och tävlingar.

Vårt hjärta slår lite extra.

Eftersom vi finns på många platser kan vi också göra stor skillnad. Padel får inte bara folk att röra på sig, utan kan göra skillnad på flera plan. I Padel United hjälps vi åt att hjälpa andra och vi vill tillsammans välkomna nya målgrupper in i sporten.

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev