Välkommen till Padel+

Vårt Padel+ initiativ har varit väldigt uppskattat och det är många som har valt att testa på. Vi hoppas att ni har tyckt det varit roligt och förhoppningsvis kanske ni träffat några nya padelvänner?


Drop in varje måndag

Padel+ initiativet har varit väldigt uppskattat så vi fortsätter med drop in varje måndag mellan 10-12 i alla våra anläggningar fram till årsskiftet.

Ingen anmälan krävs utan det är bara att dyka upp. Det går lika bra att komma själv eller med en vän. Kostnad per gång är 90 kronor, då ingår även bollar & hyrrack.

Varmt välkomna!


Nybörjarkurser

I ett flertal hallar har vi redan startat igång några nybörjarkurser speciellt anpassade till er i padel+. På dessa kurser går vi igenom grunderna och hjälper till med tips och tricks för att lära sig att spela.

Hör av dig till din hall som du brukar spela i eller vill börja spela i så hjälper vi dig med mer info och anmälan. 


Vill du bli Padel+ ambassadör?

Vi söker några stjärnor som vill hjälpa till och utveckla Padel+ så att fler kan hjälpa till att hitta denna fantastiska sport. Inte bara för hälsan skull, utan också för att ta del av den gemenskap vi skapar tillsammans. 

Är du intresserad och vill veta mer? Skicka ett mail till padelplus@padelunited.se eller säg hej till någon av oss i personalen i din närmaste hall.

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev