Välkommen till Padel Uniteds seniorpadel

Vårt Padel+ initiativ har varit väldigt uppskattat och det är många som har valt att testa på. Vi hoppas att ni som har testat har tyckt det varit roligt och förhoppningsvis kanske ni träffat några nya padelvänner? Nedan finns mer information för dig som vill testa på vår seniorpadel.


Drop in padel

Padel+ initiativet har varit väldigt uppskattat så vi fortsätter med drop in för seniorer som vill spela padel! Tiderna är olika beroende på anläggning så hör av dig till din lokala hall för mer info.

Varmt välkomna!


Nybörjarkurser

I ett flertal hallar har vi redan startat igång några nybörjarkurser speciellt anpassade till er i padel+. På dessa kurser går vi igenom grunderna och hjälper till med tips och tricks för att lära sig att spela.

Hör av dig till din hall som du brukar spela i eller vill börja spela i så hjälper vi dig med mer info och anmälan. 

Padel+ på måndagar är helt klart veckans höjdpunkt! Vi blir bara fler & fler för varje gång, vilket känns jättekul. Det är i vår ålder ganska svårt att träffa nya vänner så det känns såklart extra roligt att åka hit för att spela padel ihop med både gamla och nya bekantskaper.

Padel+ gänget i Norrtälje


Vill du bli Padel+ ambassadör?

Vi söker några stjärnor som vill hjälpa till och utveckla vår seniorpadel så att fler kan hjälpa till att hitta denna fantastiska sport. Inte bara för hälsan skull, utan också för att ta del av den gemenskap vi skapar tillsammans. 

Är du intresserad och vill veta mer? Skicka ett mail till padelplus@padelunited.se eller säg hej till någon av oss i personalen i din närmaste hall.

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev