Varmt välkommen till Sveriges bästa seriespel!

Är du pigg på att spela match och träffa nya padelvänner, då är Padel Uniteds seriespel något för dig. Vi erbjuder seriespel som passar alla nivåer, oavsett om du är nybörjare eller närmar dig Sverigeeliten. Läs mer om vårt upplägg nedan och anmäl dig!

Nu är vi igång med gruppspel i alla våra hallar. 


De flesta av våra padelserier är öppna för alla, det betyder att det kan vara två tjejer, två killar eller mixade lag i samma grupp. Några undantag är våra tre tjejserier och en mixedserie.

Som en del i att skapa en så bra padelupplevelse som möjligt och ett seriespel som är jämt och utmanande så får alla som anmält sig komma på ett provspel. Provspelet avgör vilken serie och nivå ditt lag skall spela i.

Varje grupp består av åtta lag som möter varandra en gång. De sju matcherna är utspridda över 7 veckor. Efter vecka 7 flyttas de två bäst placerade lagen upp en nivå medan lag 7 och 8 flyttas ner. På så sätt får alla många nya motståndare innan nästa serie startar, vilket den gör direkt efter serien är slut.

Padel United genomför fem turneringar varje år mellan augusti – juni.

Gem, Set och Match! Vi ses på banan. 

Är du intresserad av att vara med på ett seriespel så kontakta din lokala hall för info.

”Det bästa med serien i United är att de har lyckats att få en jämn och bra nivå. Vi spelar själva i div 1 och känner att man fortfarande har möjligheter att utvecklas och att kunna ta sig uppåt då det finns en elit nivå.”

Therese & Cassandra

”Varför jag valde att spela seriepel hos just Padel United är för att jag hela tiden vill bli bättre & då måste man försöka spela mot de bästa spelarna . Det kan jag hos er. Bra sammanhållning & bra stämning är också något PU lyckats med.”

Pär Zetterberg

”Seriespelet är en grym möjlighet att få testa sin nivå. Släppa sargen och få in det lilla tävlingsmomentet i sin vardag. Det gjort att jag utvecklats mycket – just att få möta olika spelstilar istället för att möta samma gäng vecka efter vecka!”

Oskar Nilsson

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev