Välkomna till Stockholm Showdown!

Helgen den 8-10 Oktober arrangerar vi tillsammans med Studio Padel Stockholms största padelevent! Världsspelare kommer bjuda på riktigt bra matcher, samtidigt som vi har barer, matservering, padelmässa och massor av annat kul i hallen.

Biljetter köps enkelt via http://Biljetter köps enkelt via www.trippus.net/stockholmshowdom

Via biljettlänken finns även möjlighet att köpa busstransport till och från hallen med start från Stockholms central. Padelbussen stannar precis utanför entrén till Stockholm Showdown och kommer ankomma lagom till matchstart och avgå vid matchslut.

För er som reser långt – eller bara vill unna er något extra så har vi genom ett fint samarbete med Quality Hotel Winn i Haninge ordnat med ett förmånligt pris på övernattning. Även denna möjligheten finns att köpa direkt på biljettlänken.

Padelmässa!

Några av de främsta aktörerna inom padel kommer vara på plats för att visa upp det senaste inom padel, sälja produkter och dela ut lite goodiebags. Missa inte detta.

Detta är ett av de största eventet i Stockholms Padel-historia och vi är glada för att kunna genomföra detta tillsammans med Studio Padel! Vi går all-in för att ge publiken den bästa möjliga upplevelsen – och har även monterat ner banor för att ge plats för större läktare med god syn över centercourten.

Vi hoppas ni kommer tycka om det!

Varmt välkomna helgen den 8-10 Oktober hos Padel United Västerhaninge.

Biljetter köper ni här -> www.trippus.net/stockholmshowdown

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *