Padelträning för alla nivåer

Ung som gammal, nybörjare som elit. Padel United erbjuder träningar som kan hjälpa dig ta din padel till nästa nivå. Ta kontakt med ditt val av hall så berättar vi mer! I dagsläget erbjuder vi skräddarsydda träningar med din egen coach, gruppträningar och intensivkurser.


Personlig träning


Vill du finslipa bandejan, eller kanske är nyfiken på att lära dig grundslagen en gång för alla? Boka ett personligt träningspass med en av våra grymma tränare. Alla PT-pass kan du enkelt boka och läsa mer om på MATCHi under respektive hall – under fliken ”aktiviteter”. Här lägger alla hallar upp själva vad de erbjuder under de kommande veckorna.

Vissa pass är endast för 1person och andra pass ger möjligheten att vara upp till 4st per träning. Kanske vill du boka tillsammans med din padelpartner för att bli mer samspelta?

Viktigt att komma ihåg är att personlig träning är just – personlig – och du väljer själv vad du skulle vilja träna på. Returer, grundslag, overheadspel eller bara strategi, du väljer själv och våra duktiga och kompetenta tränare garanterar ett kul och lärorikt pass!


Gruppträning / Intensivträning / Kurser


Bli en del av våra gruppträningar och utveckla ditt padelspel tillsammans med andra spelare. Nybörjare som proffs – vi har något som passar alla. Ibland sträcker sig gruppträningarna under en hel säsong, och ibland kortare perioder som 5v. Vi erbjuder gruppträningar i alla våra hallar – och dem läggs kontinuerligt upp på MATCHi under respektive hall. 

Exempel på tematräningar vi på Padel United erbjuder är: Nybörjare, offensivt spel, barnkurser osv. 
Under sommaren erbjuder vi också ”Summercamp” för juniorer som vill lära sig spela padel.
 
Vill du veta mer och se vad som finns i just din hall? Kontakta oss så berättar vi gärna mer, eller gå in på MATCHi och klicka dig in på ”anmälningar” (obs, ses endast på matchi´s webbversion och ej i appen)