Padelträning för alla nivåer

Ung som gammal, nybörjare som elit. PDL Padel United Academy erbjuder träningar som kan hjälpa dig ta din padel till nästa nivå. Ta kontakt med ditt val av hall så berättar vi mer! I dagsläget erbjuder vi skräddarsydda träningar med din egen coach, gruppträningar och intensivkurser.

Har du ännu inte provat på padel? Du kan du boka vår introduktionskurs för endast 149 kr.


Teknikträning och Tematräning
Sitter inte volleyn? Hos oss har vi tematräningar där du kan boka en lektion specificerad på just den tekniken du vill fördjupa dig i, exempelvis grundslag, volley, over head, vägg, offensiv/defensiv. Lär dig de grundläggande teknikerna för dina padelslag, eller utveckla din teknik för mer avancerade slag. Vi går igenom grepp och sving i slagen, och du får öva i olika spelsammanhang med en utbildad tränare.

Hitta din hall och boka din träning hos Padel United här eller PDL Center här.


Personlig träning


Vill du finslipa bandejan, eller kanske är nyfiken på att lära dig grundslagen en gång för alla? Boka ett personligt träningspass med en av våra grymma tränare. Alla PT-pass kan du enkelt boka och läsa mer om på MATCHi under respektive hall – under fliken ”aktiviteter”. Här lägger alla hallar upp själva vad de erbjuder under de kommande veckorna.

Vissa pass är endast för 1person och andra pass ger möjligheten att vara upp till 4st per träning. Kanske vill du boka tillsammans med din padelpartner för att bli mer samspelta?

Viktigt att komma ihåg är att personlig träning är just – personlig – och du väljer själv vad du skulle vilja träna på. Returer, grundslag, overheadspel eller bara strategi, du väljer själv och våra duktiga och kompetenta tränare garanterar ett kul och lärorikt pass!


Lek och Lär – Padel för de allra minsta spelarna! Här övar vi på bollkontroll, bollträff, koordination och rörelse på ett roligt och lekfullt sätt tillsammans med en förälder! Rekommenderad ålder 5-8år.
Bokas via din halls sida på MATCHi.


Gruppträning / Intensivträning / Kurser


Bli en del av våra gruppträningar och utveckla ditt padelspel tillsammans med andra spelare. Nybörjare som proffs – vi har något som passar alla. Ibland sträcker sig gruppträningarna under en hel säsong, och ibland kortare perioder. Vi erbjuder gruppträningar i alla våra hallar – och dem läggs kontinuerligt upp på MATCHi under respektive hall. 

Under hösten erbjuder vi gruppträningar med olika upplägg:

Prova på Padel 1,2 & 3 för dig som är ny inom sporten och vill testa på under ett pass tillsammans med en av våra utbildade instruktörer.

7 veckors kurs. Ett kul och givande sätt att träna padel på är i gruppträning. Hos oss tränar vi i grupper om max 4 personer och kursen är på 7. Träningen bedrivs av våra välutbildade tränare i våra hallar.

Intensivkurs. Kortare kurs där du får 4 timmar Padelträning med våra utbildade tränare .Ni är 4 personer i gruppen och vi tänker in alla delar av padelspelet. Kursen sträcker sig över 2 veckor med träning 2 dagar/vecka.

Terminskurs. Ett kul och givande sätt att träna Padel på är i gruppträning. Hos oss tränar vi i grupper om max 4 personer och kurserna är en hel termin. Terminsindelningen för hösttermin 2022 är v.35-50 (uppehåll för höstlov).

 
Vill du veta mer och se vad som finns i just din hall? Kontakta oss så berättar vi gärna mer, eller gå in på MATCHi och klicka dig in på ”anmälningar” (obs, ses endast på matchi´s webbversion och ej i appen) 

Vi har ett flertal tränare på alla våra anläggningar för alla olika nivåer. Ta kontakt med din favorithall för att veta mer. Här nedan hittar du ett urval av våra duktiga tränare.

STOCKHOLM

Daniel är utbildad av både Octavio Santana och Dani Dios i 3 olika kurser och besitter därmed kunskapen att träna dig som är allt från nybörjare till satsande tävlingsspelare.

Daniel brinner för Padel och åker runtom i landet och tävlar/tränar samt arrangerar padelturneringar. 

Favoritslag: Forehandvolley, Kicksmash 

HELSINGBORG

Miguel är nu på plats i Helsingborg och kommer jobba med oss för att utveckla hela vårt koncept kring träning, både spelare och coacher.  

Miguel driver en framgångsrik akademi på sin klubb i Motril där han har hela tre juniorvärldsmästare i sitt team. En av dessa är sonen Miguel Yanguas som för närvarande är rankad no 19 på World Padel Tour. 

STOCKHOLM

 Isak har tidigare arbetat som tränare på GTG Padel Club och kommer senast från Danderyds Padelklubb där han var med och startade upp deras verksamhet.

Isak är också en duktig spelare och har under hösten bland annat vunnit både Svenska Padelligan och Svenska Padelcupen.

Ni hittar Isak främst i Rosersberg & Padel Royale.

ESKILSTUNA

” Kristian Vasilj heter jag & jag är snart 40 år men på padelbanan blir jag 25 igen! 
Som tränare är jag 100% engagerad och fokuserad under passet! Jag stöttar och peppar med målet att få kunden att utvecklas!” 


”För att mina kunder ska få ut det mesta av sina pass lägger jag alltid upp träningarna så att samtliga deltagare är aktiva! – Jag visar att jag ser kunden genom att alltid komma med konstruktiv individuell feedback!”

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev