Padelträning för alla nivåer

Ung som gammal, nybörjare som elit. Padel United erbjuder träningar som kan hjälpa dig ta din padel till nästa nivå. Ta kontakt med ditt val av hall så berättar vi mer! I dagsläget erbjuder vi skräddarsydda träningar med din egen coach, gruppträningar och intensivkurser.

Har du ännu inte provat på padel? Du kan du boka vår introduktionskurs för endast 149 kr.


Personlig träning


Vill du finslipa bandejan, eller kanske är nyfiken på att lära dig grundslagen en gång för alla? Boka ett personligt träningspass med en av våra grymma tränare. Alla PT-pass kan du enkelt boka och läsa mer om på MATCHi under respektive hall – under fliken ”aktiviteter”. Här lägger alla hallar upp själva vad de erbjuder under de kommande veckorna.

Vissa pass är endast för 1person och andra pass ger möjligheten att vara upp till 4st per träning. Kanske vill du boka tillsammans med din padelpartner för att bli mer samspelta?

Viktigt att komma ihåg är att personlig träning är just – personlig – och du väljer själv vad du skulle vilja träna på. Returer, grundslag, overheadspel eller bara strategi, du väljer själv och våra duktiga och kompetenta tränare garanterar ett kul och lärorikt pass!


Gruppträning / Intensivträning / Kurser


Bli en del av våra gruppträningar och utveckla ditt padelspel tillsammans med andra spelare. Nybörjare som proffs – vi har något som passar alla. Ibland sträcker sig gruppträningarna under en hel säsong, och ibland kortare perioder som 5v. Vi erbjuder gruppträningar i alla våra hallar – och dem läggs kontinuerligt upp på MATCHi under respektive hall. 

Exempel på tematräningar vi på Padel United erbjuder är: Nybörjare, offensivt spel, barnkurser osv. 
Under sommaren erbjuder vi också ”Summercamp” för juniorer som vill lära sig spela padel.
 
Vill du veta mer och se vad som finns i just din hall? Kontakta oss så berättar vi gärna mer, eller gå in på MATCHi och klicka dig in på ”anmälningar” (obs, ses endast på matchi´s webbversion och ej i appen) 

Vi har ett flertal tränare på alla våra anläggningar för alla olika nivåer. Ta kontakt med din favorithall för att veta mer. Här nedan hittar du ett urval av våra duktiga tränare.

STOCKHOLM

Daniel är utbildad av både Octavio Santana och Dani Dios i 3 olika kurser och besitter därmed kunskapen att träna dig som är allt från nybörjare till satsande tävlingsspelare.

Daniel brinner för Padel och åker runtom i landet och tävlar/tränar samt arrangerar padelturneringar. 

Favoritslag: Forehandvolley, Kicksmash 

HELSINGBORG

Miguel är nu på plats i Helsingborg och kommer jobba med oss för att utveckla hela vårt koncept kring träning, både spelare och coacher.  

Miguel driver en framgångsrik akademi på sin klubb i Motril där han har hela tre juniorvärldsmästare i sitt team. En av dessa är sonen Miguel Yanguas som för närvarande är rankad no 19 på World Padel Tour. 

STOCKHOLM

 Isak har tidigare arbetat som tränare på GTG Padel Club och kommer senast från Danderyds Padelklubb där han var med och startade upp deras verksamhet.

Isak är också en duktig spelare och har under hösten bland annat vunnit både Svenska Padelligan och Svenska Padelcupen.

Ni hittar Isak främst i Rosersberg & Padel Royale.

ESKILSTUNA

” Kristian Vasilj heter jag & jag är snart 40 år men på padelbanan blir jag 25 igen! 
Som tränare är jag 100% engagerad och fokuserad under passet! Jag stöttar och peppar med målet att få kunden att utvecklas!” 


”För att mina kunder ska få ut det mesta av sina pass lägger jag alltid upp träningarna så att samtliga deltagare är aktiva! – Jag visar att jag ser kunden genom att alltid komma med konstruktiv individuell feedback!”

Varukorg

FÅ DE SENASTE NYHETERNA

HÄNG MED OSS!

Som prenumerant är du först på plats bland nyheter, lanseringar, events, erbjudanden och padeltips.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Padel United Nyhetsbrev